CONDITIILE INCHIRIERII


Conditiile si termenii de inchiriere sunt conforme contractului de inchiriere agreat si semnat de cele 2 parti.
Inchirierea se perfecteaza la sediul firmei SC Ciu Sty Serv Srl, Mioveni – Arges, Bulevardul Dacia, Nr. 115 bis, Cartier Racovita.

La preluarea autovehiculului trebuie sa semnati contractul de inchiriere auto si sa prezentati actul de identitate si permisul de conducere in original. Varsta minima a soferului este de 21 de ani, iar varsta maxima este de 70 ani. Soferii aditionali trebuie sa fie prezenti la preluarea masinii, sa semneze contractul de inchiriere si sa achite o taxa suplimentara. Permisul de conducere trebuie sa fi fost obtinut de cel putin 1 an (pot aparea exceptii in anumite conditii). Pretul de inchiriere este garantat in EURO. Pentru servicii de inchiriere prestate in afara orelor de program (intre 20:00 si 08:00) sau in zilele de sarbatori legale se vor percepe taxe suplimentare. Plata se va efectua in lei la cursul BNR+1% din ziua semnarii contractului, inainte de preluarea autovehiculului, in numerar, cu card de credit/debit (VISA, Mastercard sau American Express) sau prin transfer bancar. Va rugam sa retineti ca pentru plata cu carduri bancare se percepe un comision de 2%. Pentru rezervari garantate se va achita la momentul rezervarii un avans egal cu tariful primei zile de inchiriere. In cazul anularii rezervarii, aceasta suma este nerambursabila. Va rugam sa retineti ca la momentul inchirierii vi se va solicita constituirea unei garantii (conform tarifelor afisate in pagina Oferta). Aceasta suma va fi blocata pe cardul de credit al unuia dintre soferii principali (depozitul in numerar, cardurile Maestro, Visa Electron sau cardurile de debit nu sunt intotdeauna acceptate, astfel incat va rugam sa discutati cu reprezentantii nostri posibilitatea acceptarii acestor solutii inainte de efectuarea rezervarii). Garantia va fi deblocata / restituita la sfarsitul contractului de inchiriere, daca vehiculul este restituit in aceleasi conditii in care a fost inchiriat.

PRETUL INCHIRIERII INCLUDE:

* Kilometri nelimitati;
* Asigurare de raspundere civila (RCA);
* Asigurare CASCO.
* Rovigneta
Achizitionarea unei asigurari suplimentare poate fi disponibila la un pret suplimentar in scopul reducerii sau eliminarii fransizei aferente politei de asigurare. Pentru un tarif special puteti alege asigurarea cu acoperire totala (FCI), care va acoperi riscul de accident din vina dvs, precum si riscul de accident / dauna cu autor necunoscut (in parcare). Va rugam sa retineti ca nicio varianta de asigurare nu acopera daune ale cauciucurilor (intepaturi, taieturi), interiorului vehiculului, cheltuielile de tractare in caz de dauna totala sau daunele cauzate de neglijenta, rea vointa sau indiferenta. Se va percepe o penalitate in valoare de 300 EUR in cazul pierderii cheilor autovehiculului, si de 100 EUR in cazul pierderii documentelor.

PRETUL CONTRACTULUI NU INCLUDE:

* Asigurarea soferului, pasagerilor si bunurilor acestora. * Combustibilul. Va sfatuim sa restituiti vehiculul inchiriat cu rezervorul de combustibil plin si sa pastrati chitanta de la ultima alimentare. Se va aplica o taxa pentru refacerea plinului rezervorului de combustibil daca ati folosit si nu ati inlocuit cantitatea de combustibil furnizata la inceputul contractului de inchiriere. Suma de plata va fi calculata conform pretului mentionat in contractul de inchiriere auto. * Taxele locale, taxele de autostrada, taxe de drum sau alte taxe solicitate de autoritatile locale.
Va rugam sa retineti ca autovehiculele inchiriate nu pot fi utilizate in afara retelei de drumuri nationale. Costul total al daunelor cauzate de utilizarea vehiculului in afara drumurilor nationale va fi suportat integral de client. Calatoriile in afara granitelor Romaniei sunt permise doar cu anumite autovehicule. In acest caz este necesara intocmirea unei asigurari suplimentare, costul acesteia fiind cuprins aproximativ intre 80 EUR 120 EUR pe perioada, in functie de tipul autovehiculului. Tarile de destinatie trebuie comunicate la momentul efectuarii rezervarii. Nu sunt permise calatoriile in Republica Moldova, Ucraina si Albania. Dotarile sau echipamentele optionale (de ex.: portbagaj exterior, scaun copil, sistem de navigatie etc.) sunt furnizate numai la cerere si se taxeaza suplimentar. Livrarea la / preluarea de la o anumita locatie in Bucuresti si imprejurimi se efectueaza numai la cerere si se taxeaza suplimentar. Livrarea la / preluarea de la o anumita localitate din Romania se taxeaza suplimentar, costul acesteia fiind cuprins intre aproximativ 40 EUR si 180 EUR, in functie de distanta dintre Bucuresti si respectiva localitate. Toate inchirierile sunt calculate pe baza de 24 de ore, durata minima de inchiriere fiind 1 zi. Daca ora de restituire a vehiculului este mai tarzie decat ora de preluare, este posibil sa se calculeze o zi suplimentara de inchiriere. In cazul restituirii autovehiculului mai devreme decat data stabilita nu se va restitui suma achitata pentru acestea.